Black Mirror seizoen 5 uitgesteld door Bandersnatch

  Seizoen 5 van Black Mirror is uitgesteld door het uitkomen van Bandersnatch. De andere vier seizoenen van Black Mirror zijn allemaal uitgekomen rond oudejaarsdag, maar dit jaar was dat anders. Een exacte releasedatum van het vijfde seizoen is niet bekend, maar wel is zeker dat het seizoen nog komt in 2019.

  Netflix

  Sinds 28 december is Black Mirror: Bandersnatch te zien op Netflix. Dit is een interactieve film die vergelijkbaar is met de Netflix serie. Door het uitkomen van deze film is wel het volgende seizoen van Black Mirror uitgesteld. Normaal kwamen deze seizoen rond de jaarwisseling op Netflix, maar nu is het seizoen niet gekomen op de streaming service. Het is bekendgemaakt dat het seizoen wordt uitgesteld, maar niet wanneer hij wel op Netflix komt.

  Black Mirror seizoen 5 geen interactieve aflevering

  Bandersnatch is een serie met vijf verschillende eindes. Deze eindes hangen af van welke keuzes je maakt. Eerst zou seizoen 5 van Black Mirror een interactieve aflevering bevatten, maar de makers van de serie hebben het over een andere boeg gegooid. Ze hebben uiteindelijk toch besloten om een film te maken in plaats van een aflevering in het volgende seizoen toe te voegen.

  Black Mirror staat bekend voor haar losstaande afleveringen. Deze anthologieserie heeft iedere aflevering een verhaal dat te maken heeft met technologische ontwikkelingen, maar dan op een duistere manier. Door deze duistere, maar interessante wendingen vinden veel mensen Black Mirror een leuke serie om te kijken. Veel fans heeft deze Netflix Original dan ook wel.

  Black Mirror: Bandersnatch is dan ook goed ontvangen, dus heel snel hoeft het volgende seizoen van Black Mirror niet op Netflix te komen. Wel moeten de makers niet te lang wachten, want anders hebben ze kans dat ze het enthousiasme van hun fans zullen gaan verliezen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.