Black Mirror seizoen 5 aangekondigd door Netflix

  De kogel is door de kerk, er komt een Black Mirror seizoen 5! Dat heeft Netflix officieel bekendgemaakt. De productie van de hitserie is sinds 2016 in handen van de streamingdienst, die na de overname al twee seizoenen heeft gelanceerd.

  Netflix

  Het vierde seizoen werd eind december door Netflix in zijn volledigheid beschikbaar voor iedere abonnee op de streamingdienst. Nog geen drie maanden later is het vijfde seizoen aangekondigd op de officiële Twitterpagina van de serie. 'Be right back.'

  Informatie over Black Mirror seizoen 5

  De tweet met het filmpje, die je hierboven kunt bekijken, geeft nog geen nieuwe informatie of beelden weg. Het zijn allerlei scènes uit eerdere seizoenen. Wel weten we al dat het vijfde seizoen weer allerlei gekke momenten zal bevatten die we in het dagelijkse leven niet tegenkomen.

  Black Mirror is namelijk een serie die de snelle technologische ontwikkelingen uit de 21e eeuw volgt en alle innovaties daaromheen. Met een scheutje duisternis erbij maakt dit Black Mirror een van de beste series om te bingewatchen. Dit komt onder andere omdat het een anthologieserie. Dit betekent dat elke aflevering een ander verhaal heeft.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.