Black Desert Online Steam versie is onderweg

  De Black Desert Online Steam versie komt eraan. Je kunt de MMO binnenkort dus rechtstreeks vanuit Steam starten in plaats van een andere launcher. Vanaf 24 mei is dit een mogelijkheid.

  Black Desert Online is een MMO die met hoge verwachtingen werd aangekondigd en uitgebracht. Nu maakt de game dus eindelijk de weg vrij voor een Steam versie. Je bent niet van alle rompslomp af want je zult nog steeds een Black Desert account moeten aanmaken op de website van het spel. Wel zul je via Steam op dezelfde servers terechtkomen als alle andere spelers.

  Black Desert Online Steam versie

  Voor de spelers die BDO al spelen hebben wij nog wel slecht nieuws, zij kunnen de versie niet overzetten naar een Steam versie. Dat is natuurlijk minder prettig omdat Steam altijd de patches direct doorvoert via Steam, bij de originele launcher van BDO gaat dat minder gemakkelijk. Het is onbekend of spelers de game in de toekomst wel kunnen overzetten naar Steam.

  De prijs van Black Desert Online op Steam is nog niet bekendgemaakt, wel is bekend dat je het in-game geld Daum Cash kunt kopen door Steamgeld te gebruiken. De Steam versie zal het ruilen van kaarten ondersteunen vanaf de launch. De achievements zijn nog in ontwikkeling, het is onbekend of deze voor de 24e geïmplementeerd zijn.

  Updates

  Sinds de release van de game zijn er al meerdere updates uitgekomen die een uitbreiding vormen op het spel. Een voorbeeld hiervan zijn online classes van de game die zijn uitgebreid. Zo zijn ook Oosterse vechtersbazen toegevoegd aan Black Desert Online.

  Black Desert Online kwam op 3 maart 2016 uit voor PC, in onze Black Desert Online review beoordelen wij de game met een nette 7,0. Wij roemen het spel om de beeldschone graphics en het uitgebreide vechtsysteem. Ook de vele diverse nieuwe features dragen bij aan dit solide cijfer. De vele bugs tijdens launch hadden een negatieve invloed op het cijfer.

  Als je op zoek bent naar een andere MMO kun je ook World of Warcraft of ESO proberen.

  Black Desert Online

  Verkijgbaar vanaf 3 march 2016

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.