Black Desert Online Kamasylvia uitbreiding aangekondigd

  Spelers van de MMORPG Black Desert Online kunnen binnenkort een nieuw gebied verkennen. Vandaag is namelijk de Black Desert Online Kamasylvia uitbreiding aangekondigd voor het spel.

  Studio Pearl Abyss zit absoluut niet stil na de release van de MMORPG Black Desert Online in Europa. Sterker nog, grote updates die talloze nieuwe voorwerpen en regio’s aan de al zo grote wereld toevoegen komen om de haverklap uit. En de game kwam ook naar Steam. Eind september is het weer raak en komt de volgende grote uitbreiding in het spel.

  Black Desert Online Kamasylvia uitbreiding voegt nieuw gebied toe

  Spelers kunnen namelijk vanaf 27 september aan de slag met de nieuwe Kamasylvia uitbreiding. Geschikt voor alle spelers maar wel een stuk vriendelijker voor gamers met een sterker personage. Want ook in deze uitbreiding zal een beroep worden gedaan op het kunnen werken in een team.

  Eerder dit jaar werd door middel van een trailer al een kijkje gegeven in de mogelijke toevoeging van Kamasylvia. Vandaag kwam er een bevestiging van Pearl Abyss op de Black Desert Online twitterpagina dat het eind deze maand eindelijk zover is.

  Rustig vissen

  In Black Desert Online kan de speler een gigantische wereld verkennen, monsters doden en objecten vinden. Afhankelijk van de gekozen class gebruik je magie, zwaarden of bogen om je omhoog te werken. Wie liever geen wapens gebruikt kan ook rustig vissen, mijnen of koken.

  Black Desert Online

  Verkijgbaar vanaf 3 march 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.