Destiny 2 Black Armory Exotic Quest 1 is er - Zo doorloop je hem

  De eerste annual pass uitbreiding voor Destiny 2, Black Armory, is gisteren uitgekomen. Al snel na het spelen van de uitbreiding werd er een Black Armory exotic quest gevonden door een van de spelers. Hier lees je hoe je de eerste stappen doorloopt.

  Bungie

  In de uitbreiding Black Armory draait het vooral om de nieuwe activiteit: The Lost Forges. Voor de The Lost Forges moet je in een team van drie guardians vijanden verslaan om je zogenaamde forge te verdedigen. Voordat je die activiteit kan spelen moet je eerst de mysterieuze forges zien te vinden in de wereld van Destiny 2. De eerste van de vier forges is al te spelen en heet Volundr Forge.

  Om bij die forge te komen moet je alleen eerst de quest krijgen van de Black Armory vendor: ADA-1. Dit nieuwe personage is te vinden in de Tower. Doorloop de stappen van de quest en je komt uiteindelijk bij de eerste forge uit, waar dus ook de exotic quest te vinden is.

  Destiny 2 Black Armory quest locatie

  Wat je moet doen in de Black Armory Exotic quest

  Op de locatie waar deze activiteit plaatsvindt, dat is in de EDZ, valt een hoop te verkennen. Zo vond Reddit-gebruiker H1gash1kata de eerste locatie voor een Black Armory exotic quest in een verlaten grot. Volg je Ghosts tracker door de Cabal Tunnels totdat je bij de locatie Smidur’s Cavern komt. Op die locatie vind je de forge zelf.

  Op gegeven moment kom je een kapotte brug tegen, dan zit je goed. Aan de andere kant van de kapotte brug zie je de Volundr Forge. Spring de kapotte brug dan niet over, maar kijk links naar beneden en je ziet een platform met een ingang van een grot. In de grot staat een kist. Maak die kist open en je krijgt een exotic voorwerp: Mysterious Box.

  Voor de Mysterious Box exotic quest moet je vier activiteiten doen, welke dat zijn is nog niet duidelijk. Er wordt verwacht dat je voor elk punt een forge succesvol moet verdedigen, dat zijn er dan in totaal vier. Elke sleutel die je per forge krijgt, opent dan waarschijnlijk een symbool. De symbolen komen in de vorm van een vlinder, vishaak, handslot en een Black Armory slot.

  Mysterious Box quest

  Mysterious Box beloning

  De Black Armory exotic quest beloont je met een wapen. Het wapen dat je kan krijgen uit deze quest zal een van de nieuwe Black Armory wapens zijn. Namelijk de wapens Izanagi’s Burden, The Anarchy of Le Monarque. Het vierde wapen wordt door Bungie de ‘arm blaster’ genoemd, maar heet eigenlijk Jotun.

  Het zal bij deze quest niet om The Last Word gaan. Voor dat exotische handwapen staat al een quest op de agenda voor later dit jaar, namelijk The Draw. Of de Mysterious Box quest in één keer moet worden volbracht of wekelijks terugkeert is nog niet bekend. Het zou kunnen dat de quest te vergelijken is met die van de Thunderlord eerder dit jaar.

  In totaal is er gewoon nog heel weinig bekend over het hoe en wat van de nieuwe exotics in Destiny 2. Wil je meer weten over de nieuwe uitbreiding? Lees dan alles wat je moet weten over Black Armory.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.