Black Adam film gaat snel in productie volgens Dwayne Johnson

  De Black Adam film moet ergens in 2019 in productie gaan. Dit bevestigt acteur Dwayne 'The Rock' Johnson. Black Adam is een slechterik/anti-held uit het DC universum. Er is nog geen exacte releasedatum bekend voor de film.

  Vanwege de populariteit van Dwayne Johnson en de passie die hij heeft voor het personage is eerder al bevestigd dat er een Black Adam film aan zit te komen. Black Adam is oorspronkelijk de aartsvijand van DC superheld Shazam. Laatstgenoemde held zal ook zijn eigen film krijgen, die op 5 april 2019 moet verschijnen met Zachary Levi in de gelijknamige hoofdrol.

  Nadat de Shazam en Black Adam films zijn uitgekomen is er dus een mogelijkheid dat de twee titanen samenkomen voor een gigantisch gevecht. Eerder heeft Dwayne Johnson al beloofd dat er ook een mogelijkheid bestaat dat Black Adam op de vuist gaat met Superman (Henry Cavill). Een mooi vooruitzicht voor het DC filmuniversum!

  Black Adam film start met productie in 2019

  Dwayne Johnson wist het volgende los te laten over de aankomende filmadaptatie van Black Adam:

  "Het script is binnengekomen en is erg goed, we werken aan de film. Ik ben erg enthousiast om ermee aan de slag te gaan. Als de dingen op deze manier blijven verlopen, en alles komt samen zoals wij dat willen, zal de film ergens in 2019 in productie gaan".

  Black Adam heeft nog geen exacte releasedatum, maar moet ergens in 2019 in productie gaan. Binnen het DC filmuniversum kunnen kijkers eerst Aquaman verwachten, die uitkomt op 21 december 2018. Hierna zal Shazam te zien zijn op het witte doek, vanaf 5 april 2019.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.