BioWare werkt aan nieuwe Mass Effect

  De persconferentie van Electronic Arts is zojuist gestart, en nu al lijkt de show legendarisch te worden. BioWare, onderdeel van EA, heeft aangekondigd aan een nieuwe Mass Effect te werken.

  Veel informatie werd er niet gegeven over de nieuwe Mass Effect. Wel speelt niet langer Commander Shephard de hoofdrol, zoals al een tijdje duidelijk was. Het is ook niet bekend of de Commander een opwachting maakt in de game.

  Meer om te ontdekken

  BioWare wilt met Mass Effect graag een frisse start maken. Dit wil het bedrijf doen door nieuwe planeten te introduceren en veel daarvan open te stellen voor ontdekking. Zo werd verteld dat we een planeet aan de andere kant van het universum kunnen selecteren, er naar toe kunnen vliegen, en kunnen ontdekken.

  De game wordt ontwikkeld door BioWare Montreal, waar eerder ook de vorige Mass Effect games ontwikkeld werden. Volgens de studio moeten we vooral 'meer' verwachten, inclusief prachtige graphics en zal de studio ons versteld doen staan wat de gamer uiteindelijk kan in de game.

  Mass Effect: Andromeda

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.