Bioshock Infinite bordspel in de maak

  Bioshock fans kunnen binnenkort ook van het Infinite universum genieten zonder de game. Er is namelijk een fysiek bordspel in ontwikkeling gebaseerd op Bioshock Infinite. Bioshock Infinite: The Siege of Columbia is nu al te bestellen en zal dit jaar af zijn.

  Bioshock Infinite: The Siege of Columbia is een bordspel dat gebruikmaakt van het Bioshock Infinite universum. Twee spelers kunnen de kant nemen van de 'Founders' of de 'Vox Populi' om het tegen elkaar op te nemen. Zij proberen allebei controle te nemen van de vliegende stad Columbia.

  Ook de hoofdpersonen uit de game, Booker DeWitt en Elizabeth hebben een rol in het bordspel. De spelers kunnen zelf geen controle nemen over de twee personages. Booker en Elizabeth spelen namelijk een onvoorspelbare rol en beïnvloeden het spel, waardoor je strategisch te werk moet gaan. Ook andere bekendheden als Daisy Fitzroy, de Songbird en de Skyline zijn allemaal terug te vinden in het bordspel.

  Het bordspel wordt gemaakt door Paid Hat Games en zal binnen twee tot vijf maanden klaar zijn. De game is nu al te pre-orderen in de online winkel van Plaid Hat Games. Een aanschaf voor ons Nederlanders is echter niet bepaald goedkoop. Het bordspel (inclusief verzendkosten) kost maar liefst 107 dollar. Dat is bijna 85 euro. Voor minder geld kun je natuurlijk altijd de game aanschaffen, die werd in onze recensie ontzettend goed ontvangen.

  BioShock Infinite

  Verkijgbaar vanaf 26 march 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.