BioShock 2 digitaal tijdelijk uit de schappen gehaald

  Dacht je deze week een kopie van BioShock 2 digitaal aan te schaffen, dan heb je het mis. Het spel is zonder aankondiging verdwenen uit veel digitale winkels, waaronder Steam, de PlayStation Store, de Xbox Games Store en Amazon.

  Digitale versies van het spel en de bijbehorende DLC, genaamd Minerva's Den, zijn ergens vorige week verwijderd uit de online winkels, zo blijkt uit discussies in de BioShock 2 community van Steam.

  BioShock 2 digitaal binnenkort weer te kopen

  Een vertegenwoordiger van 2K zegt dat het spel binnenkort weer terugkeert naar de online schappen:

  "BioShock 2 is tijdelijk verwijderd uit de Steam, Xbox Live en de PlayStation Network winkels, en zal binnenkort terugkeren naar deze digitale winkels. We zullen laten weten wanneer dit gebeurt. In de tussentijd heeft deze verwijdering geen enkel effect op de single-player of multiplayer ervaringen van spelers die BioShock 2 al in bezit hebben."

  Er wordt geen verklaring gegeven voor de reden waarom het spel uit de schappen is verwijderd, maar er gaan geruchten dat dit te maken kan hebben met een verlopen licentie-akkoord. Het is vandaag vijf jaar geleden dat het spel uitkwam, en BioShock 2 bevat een aantal gelicenseerde muzieknummers uit de jaren 1920 tot 1950. Tot BioShock 2 digitaal weer beschikbaar is, kan je de andere BioShock-games spelen: deze lijken niet te lijden onder de verwijdering van het spel uit de online winkels.

  BioShock 2

  Verkijgbaar vanaf 9 february 2010

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.