Binnenkort zijn de Avengers in het Madame Tussauds te bewonderen

  Begin mei zal Madame Tussaud nieuwe personages aan de collectie toevoegen. Het gaat in dit geval om vier superhelden, want dan zijn de Avengers in het Madame Tussauds te zien.

  Thor, Nick Fury, Iron man en Captain America zijn de superhelden die aan de beeldencollectie in Amsterdam worden toegevoegd. Ze zullen in een interactieve omgeving geplaatst worden, die toegang biedt voor toeschouwers om in de huid te kruipen van deze karakters uit het Marvel Universum.

  Interactief decor voor Avengers in het Madame Tussauds

  In Madame Tussaud zal een speciaal Marvel-decor gecreëerd worden, dat het gevoel geeft alsof je een stripboek binnenstapt. Zo kan je bijvoorbeeld de hamer van Thor optillen en ermee op de grond slaan, zo hard dat je het door voelt dreunen in de vloer. Daarnaast kan je ook zien hoe Iron Man is ontstaan in het laboratorium van Tony Stark en kan je zelf in het lab aan de slag. Op deze manier heeft iedere superheld zijn eigen decor met interactie.

  Mocht je graag even als Thor of Iron Man door het leven gaan, of wil je liever de andere twee personages ‘ontmoeten’, kom dan vanaf 2 mei naar het Madame Tussaud.

  Marvel Heroes 2015

  Verkijgbaar vanaf 4 june 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.