Binnenkort weer naar een ver, ver sterrenstelsel in nieuwe Star Wars-game

    Met de release van Star Wars Jedi: Fallen Order en Rise of the Skywalker zitten we helemaal in het Star Wars-sfeertje. Daar komt nu een nieuw project van EA Motive bij. De studio is begonnen met het werken aan een nieuwe game in het universum.

    Door de jaren heen zijn er flink wat Star Wars-games uitgebracht, van third person shooters tot strategische spellen, racegames en zelfs een game waarin je moet dansen. Wat voor genre de volgende titel in de franchise zal zijn is nog niet bekend, maar het zal een ‘erg unieke Star Wars-ervaring bieden’. Dat laat Patrick Klaus, de General Manager bij EA Motive weten aan GamesIndustry.

    De studio van Electronic Arts is opgericht in 2015 door Jade Raymond, bekend van de Assassin’s Creed-serie. Sindsdien heeft de studio nog niet helemaal zelf gewerkt aan een titel, maar heeft het meegeholpen aan Star Wars: Battlefront II en werkte het aan de geannuleerde Star Wars-game van Visceral Games. Wanneer de titel uitkomt en op welke platformen hij zal verschijnen is niet bekendgemaakt, maar wij zetten ons geld in op de next-gen consoles.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.