Binnenkort spelen als vossen en Mechagnomes in World of Warcraft

  Ondanks de lancering van World of Warcraft: Classic gaat Blizzard natuurlijk ook door met het updaten van de ‘retail’-versie. Spelers kunnen binnen korte tijd daardoor in de huid kruipen van twee nieuwe rassen.

  In Battle for Azeroth werden er Allied Races aan de populaire MMO toegevoegd. Dit zijn speelbare rassen die veelal een variatie zijn op de bestaande rassen en waarvoor spelers reputatie moeten opbouwen.

  In patch 8.3 worden daar twee nieuwe speelbare rassen bij toegevoegd. Aan de kant van de Horde kunnen spelers een Vulpera worden, een vosachtig ras. Alliance-spelers kunnen daarentegen een Mechagnome worden, een mechanische versie van Blizzard’s kabouters. Wat de racials zijn van de rassen is nog niet bekend.

  Vechten tegen N’Zoth in World of Warcraft

  Met de update duikt ook N’Zoth weer op. In een nieuwe verhaallijn moeten de Alliance en de Horde afreizen naar de Eldritch realm om daar de eeuwenoude god te verslaan. Dat gaat natuurlijk gepaard met een gloednieuwe zone en content om te spelen. Wanneer de update online komt is nog niet bekendgemaakt door Blizzard.

  World of Warcraft

  Verkijgbaar vanaf 11 february 2005

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.