Bijna 15 procent van Fallout 4 spelers nog in de Vault

  Fallout 4 mag dan nu een week uit zijn, maar een hoop Fallout 4 spelers bevinden zich nog in de vroege stadia van het spel. Zo blijkt nu dat bijna 15 procent van de PC-spelers de Vault nog niet eens verlaten heeft.

  Via Steam achievements is te zien hoeveel procent van het totale aantal spelers een bepaald achievement heeft ontgrendeld. Het achievement War Never Changes wordt ontgrendeld zodra je personage de Vault uitstapt en je begint aan je avontuur in The Wasteland.

  fallout 4 spelers achievement

  Fallout 4 spelers

  Slechts iets meer dan 85 procent van de spelers heeft deze achievement behaald, wat vragen oproept over de overige 15 procent. Blijkbaar zitten deze mensen nog steeds in de Vault.

  Hiervoor zijn meerdere redenen te bedenken: namelijk een probleem met het spel, (zeer) langzame progressie en misschien hebben sommige spelers een week nodig om hun personage perfect te maken. Daar gaat een hoop tijd in zitten, denk maar aan de vele bekende gezichten die we langs hebben zien komen: iemand heeft ze moeten maken. Laatst werd bovendien bekend dat Fallout 4 op de PC in één dag meer dan 9 miljoen uur gespeeld was.

  Fallout 4 is nu beschikbaar voor Xbox One, PS4 en PC.

  Fallout 4

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.