Bigben Interactive kondigt NACON lijn aan

  Bigben Interactive heeft vandaag zijn nieuwe gespecialiseerde lijn voor computeraccessoires, genaamd NACON, geïntroduceerd. De lijn zal lanceren met zeven producten, en ligt deze herfst nog in de winkels. Bigben Interactive zal tevens op Gamescom staan met de NACON-lijn.

  NACONs eerste collectie bevat onder andere vier muizen, waaronder de vlaggenschip van de collectie, de NACON GM-400L, een gamemuis met een lasersensor en een instelbare resolutie van maximaal 6000 DPI. De NACON GM-400L heeft een ingebouwd LCD-scherm geeft continu de huidige DPI-waarde aan. Daarnaast heeft de gamemuis programmeerbare macroknoppen, een afstembaar gewicht, en keramische voeten.

  NACON biedt meer dan alleen gamemuizen

  Daarnaast bevat de lanceercollectie onder andere de NACON GK-500, de NACON USB 3.0 Hub, en de NACON Controller GC–100XF. De NACON GK-500 is een bijpassend gametoetsenbord welke naar de wens van de gebruiker afgestemd kan worden dankzij de programmeerbare macroknoppen. Het toetsenbord is verder voorzien van een meerkleurige achtergrondverlichting. De NACON USB 3.0 Hub heeft vier poorten, en een meegeleverde 3A-stroomadapter.

  De NACON Controller GC–100XF is een bedrade pc-controller. De controller is voorzien van Force Feedback-technologie, zwarte soft-touchcoating. De GC-100XF is compatibel met alle populaire pc-games.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.