Beyond Two Souls release volgt volgende week al voor PS4!

  Quantic Dream, de ontwikkelaar van Beyond Two Souls heeft zojuist een officiële releasedatum bekendgemaakt voor de game. De Beyond Two Souls release staat op 26 november en de game verschijnt op de PlayStation 4.

  De game is een Enhanced Edition van de game die eerder verscheen op de PlayStation 3. De PS4 krijgt een waslijst met verbeteringen zoals 1080p graphics, waardoor de actiemomenten in de game een stuk mooier en realistischer zijn geworden.

  Bij de nieuwe versie krijg je ook de mogelijkheid om de hele game opnieuw te spelen in chronologische volgorde en wordt ook de Enhanced Experiments DLC aan de PS4 versie toegevoegd. Sommige gevechten in de game zijn ook een stuk moeilijker geworden, waardoor je er niet zo snel doorheen komt.

  Beyond Two Souls release begint volgende week

  Naast de Beyond Two Souls release van 26 november heeft Quantic Dream ook bekendgemaakt dat Heavy Rain wordt uitgebracht op 4 maart 2016. Je kunt er ook voor kiezen een pakket aan te schaffen, waarin je beide games krijgt.

  Verder kun je vanaf vandaag wel al de enhanced PS3 versie van Beyond Two Souls downloaden, waar je dertig euro voor betaalt. De fysieke PS4 versie gaat ook dertig euro kosten.

  Beyond: Two Souls

  Verkijgbaar vanaf 11 october 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.