Beyond Good and Evil 2 release zit er nog steeds aan te komen

  Het vervolg op het award-winnende Beyond Good and Evil, laat het al een geruime tijd van af weten. Sinds de aankondiging van het tweede deel op 28 mei 2008, tijdens een Ubisoft evenement, is er nog vrij weinig vernomen van Beyond Good and Evil 2 release. Tot nu, want de game komt eraan.

  Michel Ancel, CEO van Wild Sheep Studio, heeft bevestigd dat de game nog steeds druk in ontwikkeling is. Echter geeft Ancel aan dat het moeilijk is om te werken aan de game aangezien hij niet twee keer dezelfde game wilt maken met oog op het eerste deel. Bevestiging dat de game in productie is, geeft aan dat de game nog steeds leeft en uitgebracht zal worden. Een datum voor de Beyond Good and Evil 2 release is echter nog niet bekend.

  Beyond Good and Evil 2 is een action-adventure spel waarin de fotografe Jade en haar dierlijke oom Pey'j besluiten kinderen te redden, is benoemd tot een van de klassieke games die je echt gespeeld moet hebben. Menig speler van het origineel kijkt al jaren uit naar een vervolg dat al lang op zich laat wachten.

  Beyond good and evil 2 release na veel geruchten

  Sinds de officiële aankondiging van het spel zijn er veel geruchten de wereld in geholpen over de lange productietijd van het vervolg. Ubisoft heeft gedurende deze lange periode een aantal redenen gegeven die de productietijd van Beyond Good and Evil 2 aanzienlijk verlengd hebben.

  Ten eerste waren er veel problemen met de authenticiteit van het vervolg. Het productieteam, onder leiding van Michel Ancel, heeft aangegeven dat de game tegen het eind van 2009 nog steeds in postproductie bevond. Dit werd veroorzaakt doordat er geen concrete plannen waren over welke kant het team op wilde gaan met de game.

  Ten tweede werkte Michel met een zeer klein team aan Beyond Good and Evil 2 om, volgens Ancel, de artistieke geest er in te houden en geen commercieel product neer te zetten.

  Hiernaast werd een lange tijd geen informatie meer vrijgegeven over de productie van Beyond Good and Evil 2 totdat Ubisoft in 2014 confirmeerde dat de game in actieve ontwikkeling was. Michel Ancel is in 2015 zijn eigen studio begonnen, genaamd Wild Sheep Studio, om verder aan de game te werken.

  De Beyond Good and Evil 2 release zal, naar Ancel's zeggen, naar de Xbox One en PS4 komen.

  Beyond Good & Evil 2

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.