Beyond Good and Evil 2 NX exclusive onderweg?

  Beyond Good and Evil 2, de game waar door veel fans reikhalzend naar uit wordt gekeken, wordt een Nintendo NX exclusive in 2017. Althans, als we de bron van Destructoid.com mogen geloven. De website zegt een dat ze een gerucht in handen heeft gekregen over de aankomende titel voor Nintendo's nieuwste console.

  Destructoid.com zegt het gerucht uit de hand van Alexander Maier te hebben. Dezelfde bron die eerder al lekte dat Pokémon X & Y (toen nog zonder naam) in 3d zouden komen, inmiddels weten we allemaal dat dat waarheid is. Destructoid zegt het gerucht bij een tweede afzonderlijke bron gecontroleerd te hebben en geeft aan dat deze hen dezelfde informatie verschaftte.

  Of het allemaal waar is moeten we nog even afwachten. Dit soort berichten kun je beter altijd met een korreltje zout nemen. Maar omdat het van de hand van Alex Maier is gekomen, zijn we toch geneigd om dit bericht iets serieuzer te nemen. Zeker omdat de Nintendo NX al enige tijd in de lucht hangt.

  Beyond Good and Evil 2, wat is er waar?

  We hebben op de E3 van 2008 al een teaser gezien van een Beyond Good and Evil 2 HD game. We zijn nu bijna op de dag af acht jaar verder en diezelfde teaser is nog steeds het enige wat we hebben gezien van de game. Acht jaar geleden lijkt ook te lang voor een console, waarschijnlijk was er bij Nintendo op dat moment nog geen sprake van een NX. Het zou kunnen dat de game toen voor de Wii U of Xbox 360 in de maak was en sindsdien in Development hell heeft gezeten.

  Met enig geluk gaan we de nieuwe Nintendo NX en Beyond Good and Evil 2 op de aankomende E3 zien. Als het gerucht waar is, zou Ubisoft een hoop fans blij maken, dat is in ieder geval een ding dat zeker is.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.