Beyond Good and Evil 2 game is nog altijd in de maak

    Hoewel de Beyond Good and Evil 2 game gisteren verwacht hadden tijdens de Ubisoft persconferentie op E3 2016, kregen we deze niet te zien. In een gesprek liet Yves Guillemot, CEO van Ubisoft, weten dat de game nog altijd in ontwikkeling is.

    In een live interview met YouTube Live @ E3 is te zien en horen hoe Guillemot vertelt dat de Beyond Good and Evil 2 game nog altijd in de maak is. Het spel is nog altijd in ontwikkeling bij het bedrijf, maar de CEO stelt dat Michel Ancel, de ontwikkelaar achter de game, momenteel druk is met een andere game, namelijk Wild. We hoeven dus iets minder te treuren dat we het spel gisteren niet gezien hebben, nu we weten dat het in ieder geval niet volledig van de baan is geschoven.

    Beyond Good and Evil 2 game stamt al uit 2008

    Natuurlijk is dit niet het antwoord waar fans van de franchise op zitten te wachten. De Beyond Good and Evil 2 game werd al in 2008 tijdens een persconferentie van Ubisoft aangekondigd, als vervolg op het eerste Beyond Good and Evil deel uit 2003. Het spel is om verschillende redenen herhaaldelijk opgeschoven, maar de hoofdreden was vaak dat andere games de voorkeur werd gegeven op dat moment. Ancel bevestigde in januari dat hij nog altijd bezig is met het spel, daarnaast heeft Ubisoft nieuwe trademarks aangevraagd, dus de game is dichterbij dan ooit!

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.