Beyond Good and Evil 2 details en HitRecord uit de doeken gedaan

  Beyond Good and Evil 2 details getoond! Tijdens de Ubisoft E3 2018 persconferentie kwam Beyond Good and Evil 2 voorbij. Er werden meerdere trailers getoond waaronder ook wat gameplay.

  Tijdens de Ubisoft persconferentie zijn de eerste Beyond Good and Evil 2 details aangekondigd. De trailer gaf ons flink wat details over de personages die we in het avontuur gaan tegenkomen. De trailer sloot af met de onthulling van Jade uit deel één die nu de vijand lijkt te zijn.

  Beyond Good and Evil 2 is een prequel en in de trailer zagen we beelden van het team dat onbekende delen van de ruimte ontdekt. We kregen te zien hoe de kapitein van de crew, Shani recht in een storm invliegt om het schip met haar team te redden. Het mocht helaas niet baten, want het schip werd door een mysterieuze vijand in aanraking. Deze vijand blijkt een jonge Jade te zijn.

  Ook Pey'j, je companion uit deel één is terug en is in de keuken van het schip te vinden. Zijn kookkunsten hebben ervoor gezorgd dat een deel van het team in de ziekenboeg lag voor de aanval begon.

  De game is in co-op te spelen, maar je kunt Beyond Good and Evil 2 natuurlijk ook in je eentje spelen. De game gaat een volledig open wereld krijgen. Eén van de grote steden in de game heeft ook een naam gekregen, namelijk Ganesha. Een release indicatie voor de game werd wederom niet gegeven.

  Beyond Good and Evil 2 details niet het enige

  De game wordt samen met HitRecord gemaakt en Joseph-Gordon Levitt betrad het podium om daar meer over te vertellen. HitRecord gaat namelijk de muziek voor de game ontwikkelen en zal een contributie hebben met de ontwikkeling van het visuele aspect. Hit Record zal namelijk alle community contributie op zich nemen om hier vervolgens met Ubisoft aan te werken de game. Via de HitRecord website kun je je hiervoor opgeven.

  Beyond Good & Evil 2 werd vorig jaar tijdens E3 2017 officieel onthuld door Ubisoft. De game werd met een cinematische trailer aangekondigd die een blik gaf op de wereld en haar karakters. Sindsdien heeft Ubisoft een paar updates over de game gegeven en bevestigd dat de game vandaag aanwezig zou zijn.

  Alle andere persconferenties moeten nog komen, want later vanavond krijgen we de PC Gaming Show en de conferentie van Sony. Dinsdag sluit Nintendo af.

  Op onze speciale E3-pagina kun je al het nieuws van E3 2018 bijhouden, dus houd XGN.nl in de gaten om niets van de E3 te missen!

  Beyond Good & Evil 2

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.