Bethesda kondigt Switch versies DOOM en Wolfenstein 2 aan

  Na het nieuws dat The Elder Scrolls V: Skyrim naar de Nintendo Switch komt, lijkt het erop dat Bethesda de smaak te pakken heeft. De uitgever komt nu ook met de Switch versies DOOM en Wolfenstein 2: The New Colossus. Het nieuws kwam naar buiten tijdens een Nintendo Direct livestream.

  Beide games komen van ontwikkelaar id Software. Doom zal eerder uitkomen, namelijk tijdens de feestdagen, terwijl Wolfenstein 2 ergens volgend jaar verschijnt. Tijdens de livestream waren gameplaybeelden te zien van DOOM en liet Bethesda weten dat de level-editor genaamd SnapMap er niet in zal zitten, maar wel alle multiplayer DLC.

  Switch versies Doom en Wolfenstein 2 volgen Skyrim op

  Vannacht werd tijdens de Nintendo Direct uitzending bekendgemaakt dat Skyrim op 17 november dit jaar uitkomt voor de Nintendo Switch. De aankondiging was er al, maar de release van de fantasiegame heeft nu dus ook een datum gekregen. Bethesda heeft nog niet bevestigd of de Switchversie ook mods zal ondersteunen zoals wel het geval is op de PS4 en Xbox One versie.

  DOOM kwam in mei 2016 al uit voor de PS4, Xbox One en pc. Wij beoordeelden de game toen met een 8. Wolfenstein 2: The New Colossus moet nog uitkomen, waarvan de PS4, Xbox One en pc-versie release op 27 oktober dit jaar is. De Switch versie volgt dus later.

  The Elder Scrolls V: Skyrim

  Verkijgbaar vanaf 11 november 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.