Beste Ubisoft Store aanbiedingen - Deze deals mag je niet missen!

  Heb je de trailers van South Park gekeken tot je een ons woog? Of wil je graag The Division met al zijn DLC op de kop tikken? Bekijk dan de beste Ubisoft Store aanbiedingen voor kerst. Extra fijn is dat je in de Ubisoft Store nog eens 20% korting krijgt met je Ubisoft Club Units!

  Van Rainbow Six Siege tot Anno 2205, uitgever en ontwikkelaar Ubisoft gaat al een tijdje mee en heeft door de jaren heen dan ook flink wat toffe games uitgebracht. Daarvan zijn er nu aardig wat in de uitverkoop voor Kerst. Het gaat hier niet om dezelfde deals als Ubisoft met Black Friday had, dus laat die vingers maar snel over het toetsenbord vliegen en ‘Ubisoft Store’ intypen.

  Gebruik je Ubisoft Club Units bij aankoop!

  Hieronder staan de games op een rijtje die je in de Ubisoft Store tijdelijk voor een lagere prijs kunt kopen. De speciale kerstdeals en andere aanbiedingen die in sommige gevallen oplopen tot 70% korting wisselen dagelijks, dus je moet er snel bij zijn!

  Bovendien profiteer je altijd extra als Ubisoft Club-lid met 20% extra korting in ruil voor 100 Ubisoft Club Units. Een Ubisoft Club Account aanmaken is gratis en zeker de moeite waard.

  Heb je al wat games gespeeld, dan is de kans groot dat je al Units verzameld hebt en je de korting dus direct kan toepassen op een game of collectible. Deze extra korting heeft overigens niets met kerst te maken, maar kun je altijd krijgen in de Ubisoft Store als lid.

  De extra korting is te combineren met de bestaande kortingen en geldt over het resterende bedrag. Koop je bijvoorbeeld een special edition in de aanbieding van €90 voor €60, dan kun je daar nog eens 20% korting op krijgen door 100 Units in te leggen en betaal je slechts €48.

  Bij aankoop van een product in de Ubisoft Store verdien je overigens ook direct weer Ubisoft Club Units, één unit voor elke euro die je besteedt, dus zelfs betalen wordt beloondt.

  Wil je meer weten over Club Units? Lees dan: Wat zijn Ubisoft Club Units en hoe spaar je ze?

  Beste Ubisoft Store aanbiedingen:

  Vanaf prijzen:

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.