Beste LittleBigPlanet 3 bèta levels volgens Sony

  De bèta van LittleBigPlanet 3 heeft maar twee weken geduurd en er zijn allerlei mooie levels gecreëerd. Sony heeft hier de tien beste levels van uitgekozen en voor je in een video gezet.

  In de video hierboven zijn tien levels te zien die Sony heeft geselecteerd van spelers die levels hebben gecreëerd tijdens de twee weken durende bèta. Zodra LittleBigPlanet 3 uitkomt kan de hele wereld ermee aan de slag en zullen er nog veel meer mooie levels gecreëerd worden. Dankzij de vernieuwde uitgebreide editor, is het mogelijk om nog uitgebreidere levels maken met nog meer lagen en zelfs je eigen wapens.

  LittleBigPlanet 3 laat je DLC en levels overzetten

  De nieuwe levels komen samen bij de acht miljoen levels die al in vorige delen van de LittleBigPlanet-serie zijn gemaakt. Deze zijn allemaal ook te spelen LittleBigPlanet 3. Naast de levels is het ook mogelijk de DLC van de oude games over te zetten.

  LittleBIGPlanet 3 verschijnt op 26 november voor PlayStation 3 en PlayStation 4. In een video op YouTube worden deze twee versies grafisch alvast met elkaar vergeleken.

  LittleBigPlanet 3

  Verkijgbaar vanaf 26 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.