Beste Intertoys aanbiedingen - De voorjaarssale is begonnen

  De eerste aanbiedingen van de voorjaarssale zijn bekend, ook al zijn staan de aanbiedingen van Black Friday, Sinterklaas en Kerstmis nog op ons netvlies gebrand. In dit artikel vinden jullie de beste aanbiedingen bij Intertoys. Voor alle aanbiedingen kunnen jullie de website van Intertoys bezoeken.

  Het duurt meestal erg lang voordat er leuke Nintendo Switch games in de aanbieding zijn. Toch zijn er nu bij Intertoys een aantal toffe aanbiedingen op onder andere Little Nightmares en Fire Emblem Warriors. Deze game kun je voor 19,98 euro en 25,98 euro aan jouw collectie toevoegen.

  Beste Intertoys aanbiedingen voor alle consoles

  Daarnaast zijn er nog aanbiedingen voor de PlayStation 4 en Xbox One. Voor de PlayStation 4 kun je Ni no Kuni II Revenant Kingdom aanschaffen voor maar 11,98 euro. Dat is zelfs een paar euro minder dan tijdens Black Friday. Dit is dus het ideale moment om deze toffe RPG aan te schaffen, want je hebt er gegarandeerd tientallen uren plezier van.

  Voor de Xbox One zijn er ook leuke aanbiedingen. Zo kun je Just Cause 4 - de game vol met actie die op 4 december 2018 uitkwam - voor 48,99 euro kopen. Ook kun je LEGO The Incredibles kopen voor maar 29,98 euro. Hiervoor betaal je normaal gesproken ruim zestig euro en daarom staat deze game in dit overzicht.

  Alle Intertoys aanbiedingen

  Dit zijn lang niet alle aanbiedingen die op dit moment gelden bij Intertoys. Wij hebben de beste aanbiedingen bij Intertoys op een rijtje gezet. Voor alle aanbiedingen kun je kijken op de website van Intertoys.

  Little Nightmares

  Verkijgbaar vanaf 28 april 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.