Beste Game Mania winterdeals 2018 - Flinke kortingen op consoles

  Winter is coming zal Game Mania gedacht hebben, want de winterdeals zijn bekendgemaakt. Er gelden aanbiedingen voor verschillende toffe games, zoals God of War en de Spyro Reignited Trilogy. Ook zijn er aanbiedingen voor PlayStation 4 en Xbox One consoles. Dit zijn de beste Game Mania winterdeals van 2018.

  De Black Friday gekte is voorbij en de Sint is weer het land uit, maar er zijn weer nieuwe deals bekendgemaakt bij Game Mania. Het gaat dit geen om de Game Mania winterdeals van 2018. Voor 189 euro haal jij een PlayStation 4 Slim in huis, maar ook games als Hitman 2, Spider-Man en Call of Duty Black Ops 4 zijn flink in de aanbieding.

  Beste Game Mania winterdeals 2018

  Hieronder vinden jullie een overzicht van de beste Game Mania winterdeals van 2018. Het gaat hier om de aanbiedingen voor de games en consoles. Zo kun jij - vlak voor kerst - nog een aantal leuke cadeaus aanschaffen om onder de boom te leggen. De aanbiedingen bij Game Mania gelden over het algemeen tot 31 december. Wanneer dit bij een van de games in dit overzicht niet zo is, staat het erbij.

  PlayStation 4 console deals

  Xbox One console deals

  Game deals

  Geldig tot 31 december 2018

  De beste Game Mania winterdeals van 2018 zullen waarschijnlijk erg populair zijn. Daarom geeft Game Mania aan dat de deals gelden zolang de voorraad strekt. Wanneer jij een van de bovenstaande aanbiedingen wil gebruiken, zul je er snel bij moeten zijn. Alle aanbiedingen die in dit artikel staan gelden tot 31 december 2018. Wil je alle aanbiedingen bekijken? Ga dan naar de winterdeals 2018 pagina van Game Mania!

  Marvel's Spider-Man

  Verkijgbaar vanaf 7 september 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.