Beste bol.com kerst dagdeals - Korting op de beste titels

  De dagen in de aanloop van kerst staan bij bol.com in het teken van dagdeals. Iedere dag worden er nieuwe deals bekendgemaakt op de leukste, nieuwste en grootste games. De aanbiedingen gelden iedere keer maar een dag. Dit zijn de beste bol.com game dagdeals van vandaag!

  Bol.com

  We worden in de dagen voor kerst flink verwend door bol.com, want de aanbiedingen zijn in sommige gevallen zelfs beter dan die tijdens Black Friday. Er is voor ieder wat wils en de kortingen kunnen oplopen tot boven de vijftig procent. Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt met de tien beste deals van vandaag, maar er zijn veel meer deals. Om al deze deals te bekijken kun je gaan naar de website van bol.com.

  Beste bol.com dagdeals

  De goedkoopste game en de meeste korting

  De goedkoopste game in dit overzicht is XCOM 2. Deze game kun je voor de PlayStation 4 aanschaffen voor maar 7 euro. Voor de Xbox One versie betaal je nog wel 14,99 euro. XCOM 2 is een zeer tactische game waarin spelers om de beurt een zet moeten doen. De planeet is overgenomen door kwaadaardige aliens en het is aan jou de taak om het team te leiden dat de planeet moet terugveroveren.

  De hoogste korting krijg je op SoulCalibur VI. Normaal gesproken betaal je voor deze game namelijk 69,99 euro, maar tijdens de dagdeals van vandaag bij bol.com betaal je nog maar 33 euro voor deze toffe vechtgame. In SoulCalibur VI ga je de strijd aan met karakters als Taki, Kilik en Yoshimitsu, maar ook met Geralt of Rivia van The Witcher.

  Zit er voor jou een leuke aanbieding tussen? Laat het ons dan weten in de comments hieronder!

  Call Of Cthulhu

  Verkijgbaar vanaf 30 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.