Beste bol.com game aanbiedingen - Topgames voor tijdens de kerst

  Het is zondagmiddag, buiten ligt een dik pak sneeuw en de temperatuur ligt ruim onder nul. Dan is er niets lekkerder dan jezelf met een kop warme chocolademelk opsluiten met een toffe nieuwe game. Dan komt het goed uit dat bol.com de beste game aanbiedingen heeft voor de nieuwste game releases.

  De games die op dit moment in de aanbieding zijn bij bol.com zijn allemaal in het afgelopen half jaar uitgebracht. Er kunnen games in veel verschillende genres met een flinke korting worden aangeschaft. Wil jij inhalen als Max Verstappen en Lewis Hamilton of schiet jij de bal tegen de touwen met Messi en Ronaldo? Het kan allemaal met deze beste bol.com beste aanbiedingen.

  Beste bol.com game aanbiedingen

  Hieronder vinden jullie een overzicht met de beste bol.com game aanbiedingen. De hoge kortingen - die kunnen oplopen tot wel 68 procent - gelden alleen vandaag. Moet jij dus nog een kerstcadeau halen voor je broertje, zusje, neef of nicht? Dan kun je voor de nieuwste game releases terecht bij bol.com.

  Nieuwe releases in de aanbieding

  De hoogste korting krijg je op de Fallout 76 Tricentennial Edition. Deze luxe versie van de nieuwe post-apocalyptische game kost op dit moment bij bol.com 29 euro, terwijl deze versie normaal minimaal 69,99 euro kost. Bij de Tricentennial Edition krijg je verschillende cosmetische items in Fallout 76. Deze items kun je alleen krijgen bij aanschaf van deze luxe versie van Fallout 76.

  De game die het meest recent uitkwam is Just Cause 4. Deze game kostte vlak na de release bij bol.com 69,99 euro. Terwijl de game pas op 4 december 2018 - ongeveer twee weken geleden - uitkwam, kun je Just Cause 4 nu al kopen voor 35 euro. Dat komt neer op maar liefst 50 procent korting op een game die pas net twee weken uit is.

  Marvel's Spider-Man

  Verkijgbaar vanaf 7 september 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.