Beste Black Friday deals Wehkamp - Twee voor de prijs van één

  Wehkamp heeft nieuwe deals toegevoegd vanwege Black Friday. Meerdere webwinkels geven korting op verschillende games, films en apparaten. Bij Wehkamp kun je nu twee games kopen voor de prijs van één. Dit zijn de beste Black Friday deals bij Wehkamp.

  Wehkamp heeft al eerder Black Friday deals bekendgemaakt. Gisteren waren er al verschillende deals bekendgemaakt waarbij nieuwe games in combinatie met FIFA 19 worden verkocht. Momenteel heeft Wehkamp de prijs van deze aanbiedingen aangepast.

  Je hoeft nu zelfs nog minder te betalen dan gisteren. De prijzen zijn met ongeveer 10 á 15 euro naar beneden gegaan. Je krijgt eigenlijk twee voor de prijs van één.

  Beste Wehkamp Black Friday deals

  De aanbiedingen zijn alleen voor de PlayStation 4. Je moet wel snel zijn, want er zijn er maar een paar op voorraad. Wehkamp bezorgt de producten zelfs gratis, dus maak nog snel gebruik van de deal. Dit zijn de drie combinaties waar je uit kunt kiezen.

  Alle Black Friday deals

  Dit zijn niet de enige Black Friday deals die er zijn. Je vindt de deals terug in het overzicht met alle Black Friday deals van 2018! Zo zitten er deals tussen van Game Mania, MediaMarkt en bol.com.

  Ben je op zoek naar bekende games voor een goede prijs? Dit zijn de beste AAA games Black Friday 2018 deals!

  FIFA 19

  Verkijgbaar vanaf 28 september 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.