Best verkochte PS4 games 2016 bekendgemaakt

  Iedere maand komt Sony met een lijstje van best verkochte PS4 games in de PlayStation Store, maar nu is er ook een lijst van heel 2016 uitgekomen. In dit lijstje worden niet alleen de best verkochte PS4 games 2016 behandeld, maar ook de cijfers van de maand december.

  Rocket League is de best verkochte game in de PlayStation Store in 2016. De best verkochte PS4 game van december is Ark: Survival Evolved.

  Natuurlijk zijn de jaarcijfers van PlayStation interessant, maar die van de maand december ook. In december begon PlayStation namelijk met een enorme uitverkoop. Sony heeft haar lijstjes met best verkochte PS4 games 2016 opgesplitst in een Europese lijst en een Noord-Amerikaanse lijst.

  Rocket League op nummer 1 van de best verkochte PS4 games 2016

  De absolute winnaar van de PlayStation Store in 2016 is Rocket League. De game staat zowel in de Europese lijst als de Noord-Amerikaanse lijst bovenaan.

  In de Europese lijst wordt Rocket League gevolgd door FIFA 17, Battlefield 4, Battlefield 1 en Destiny: Rise of Iron. De Amerikaanse lijst heeft een andere volgorde. Daar staat Battlefield 1 op nummer twee, gevolgd door Minecraft, Call of Duty: Infinite Warfare en The Division.

  In de Europese lijst is Ark: Survival Evolved de best verkochte PS4 game van december 2016. In de maand november was dat nog Call of Duty: Infinite Warfare, maar die game is in december gezakt naar de achtste plek. Battlefield 1, GTA V, FIFA 17 en Rocket League voltooien met Ark: Surival Evolved de top 5.

  De best verkochte PS VR game van december is PlayStation VR Worlds. Op nummer twee staat Batman: Arkham VR en op de derde plek is Driveclub VR te vinden. De best verkochte DLC van december is Final Fantasy XV - Season Pass. Tot slot mag FIFA 17 zich de best verkochte game van de PS3 noemen.

  Rocket League

  Verkijgbaar vanaf 7 july 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.