Ben Affleck Batman film officieel bevestigd

  Hoewel de uitvoering van Batman niet door iedereen werd gewaardeerd in Batman v Superman, zal er hoogstwaarschijnlijk toch een Ben Affleck Batman film aankomen. Geof Johns, CCO bij DC Entertainment, heeft dit in een interview met Comicbook.com bevestigd.

  Van de Ben Affleck Batman film was niet zeker of het door zou gaan, na de vertoning van de Ben Affleck Batman in Batman v. Superman waren fans teleurgesteld en critici niet mals op de vertoning. De acteur heeft in ieder geval een rol in de aankomende Suicide Squad film, maar krijgt dus ook nog een eigen Batman film.

  Verder wil Johns er niet te veel over kwijt, het feit dat de film gemaakt wordt moet volgens hem reden genoeg zijn om enthousiast te worden voor de aankomende Batman film. Er komt een solo Ben Affleck Batman film aan en het feit dat er een nieuwe Batman film in de maak is, moet in ieder geval voor fans van de vleermuisman inderdaad voldoende reden zijn om enthousiast te worden.

  Wat we kunnen verwachten van de solo Ben Affleck Batman film

  Verwacht wordt dat de film voortborduurt op het verhaal van Suicide Squad, in deze film moeten de slechterikken uit het DC universum samenwerken om The Joker te vangen. Of ze daarin slagen is de vraag die deze zomer in ieder geval wordt beantwoord, maar men verwacht dat dit niet lukt en daarmee het startschot wordt gegeven voor de solo Ben Affleck Batman film.

  Dit zijn overigens enkel nog speculaties van fans, maar het klinkt plausibel genoeg. DC lijkt een film universum op te willen zetten zoals het MCU waar Marvel op dit moment veel succes mee heeft. Een losse Batman film die verder gaat waar een andere film ons achterlaat lijkt dan een logische stap te zijn. In ieder geval is het nu zeker dat we een nieuwe film met Ben Affleck in de hoofdrol mogen verwachten.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.