Below the Surface trailer uitgebracht

  Er is een nieuwe Below the Surface trailer uitgebracht. De thriller zal acht delen bevatten en komt 28 augustus uit op Lumière Series. Vanaf 12 september is de DVD versie beschikbaar.

  Below the Surface is een thriller dat gaat over een gijzeling. Het speelt zich af in Kopenhagen. De serie is in het Deens gesproken. Door de trailer kunnen we al een beter beeld krijgen van de serie.

  Below the Surface trailer toont gijzeling

  In de trailer is te zien hoe de gijzeling geopend wordt, hierdoor is het metrostation geëvacueerd. Ook wordt duidelijk dat de gijzelaars in totaal vier miljoen euro willen aan losgeld. De regering wil dit niet betalen, hierdoor besluiten de burgers ook hun mening te geven. De ene partij wil dat het losgeld betaald word, en de andere partij niet.

  Philip Nørgaard gaat het speciale terrorismeteam leiden. Hij moet vijftien gegijzelde mensen in een metrostation zien te bevrijden. Tussen de drie gijzelnemers en de politie in staat Naja Toft, journaliste. Zij is de contactpersoon tussen de twee partijen. De gijzeling wordt in totaal acht dagen lang gevolgd en de gegijzelde verliezen de hoop van overleven na zo lang vast te zitten.

  Lees ook onze top 5 Scandinavische series.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.