Beleef televisie met een Samsung S-UHD TV [Advertorial]

  Uitgekeken op je huidige televisie? Misschien is het tijd om over te stappen op een Samsung S-UHD TV. Deze televisies veranderen het kijken van televisie in het beleven van televisie.

  De S-UHD televisies van Samsung zijn uitgerust met een gebogen scherm, een ingebouwde camera en natuurlijk een S-UHD scherm. Met behulp van de nieuwe Nano Crystal technologie van de Samsung S-UHD serie wordt het kijken van televisie veranderd in het beleven van televisie. De kleuren van deze nieuwe serie televisies zijn levensecht. Het beeldscherm trakteert je op nauwkeurige en rijke kleurdetails die je versteld doen staan, samen met het diepste zwart en het helderste wit.

  Ervaar pracht met een Samsung S-UHD TV

  Bovendien is niet alleen het beeldscherm een lust voor het oog: ook het design van de televisie is prachtig. Zo hebben de televisies in de S-UHD reeks afgeronde hoeken die naar binnen lopen, waardoor het beeld nog beter tot zijn recht komt. De randen zijn van metaal met een matte afwerking voor minimale afleiding. Het gebogen scherm van deze televisie is bovendien op precies de juiste hoek gebogen, voor het ultieme kijkgenot.

  Bekijk de video hieronder:

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.