Bekijk hier directe beelden van de E3 Darksiders Genesis demo

  Nog voordat de E3 persconferenties begonnen kondigde THQ Nordic een nieuwe Darksiders game aan. Darksiders Genesis is, zoals de naam wellicht doet vermoeden, een prequel voor de rest van de Darksiders reeks. De gameplay is iets anders dan voorheen. Je kunt hier zien hoe precies, want we hebben beelden van de Darksiders Genesis demo.

  Darksiders Genesis is de introductie van Strife, de laatste Ruiter van de Apocalyps die nog ontbrak in de reeks. Ondanks dat kun je wanneer je wilt wisselen tussen Strife en de andere Ruiters. Zo kun je in deze Diablo-achtige action-RPG je eigen speelstijl bepalen.

  Elke Ruiter heeft zijn eigen unieke moves. Zo kan War, net als in de eerste Darksiders, zijn grappling hook gebruiken om te vechten. Hoe dat in zijn werk gaat zie je in de video van de demo hieronder. De teaser trailer waarmee de game onthuld werd kun je bovenaan de pagina nog eens bekijken.

  Wat vind je van de Darksiders Genesis demo?

  Wat vind je van de beelden? Ziet het eruit als een goede Darksiders game? Als je liever traditionele Darksiders-gameplay had gezien, lijkt het dan in ieder geval een goede dungeon crawler? Onze eigen impressies van de game staan al op de site, maar voel je vrij om hier commentaar te leveren op wat je ziet.

  Darksiders Genesis

  Verkijgbaar vanaf 14 february 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.