Bekijk hier de Sony Paris Games Week livestream vanaf 16:00

  Tijdens de Paris Games Week is er genoeg te beleven voor elke gamer. Ook op het gebied van aankondigingen van grote studio’s en fabrikanten is er veel te verwachten, beginnend vanavond tijdens de Sony Paris Games Week livestream.

  Hoewel de Paris Games Week haar deuren pas op 1 november opent, heeft Sony voor deze achtste editie besloten al twee dagen eerder een tipje van de sluier te lichte. Naast de aankondiging van 21 grote aankomende updates voor titels, zal Sony ook zeven nieuwe games voor PlayStation 4 en PlayStation VR aankondigen!

  Sony Paris Games Week livestream krijgt grote aankondigingen

  De livestream begint om 16:00, maar het eerste uur begint Sony met een korte introductie waarin een aantal dingen voorbij zullen komen die de E3 net niet haalden. Want volgen Sony komt er nog genoeg lekkers uit voor de PlayStation aangezien de E3 slechts ‘de helft van het verhaal’ was. Is het mogelijk dat Sony net als twee jaar geleden met ontzettend grote titels op de proppen gaat komen?

  Ben je benieuwd naar alle aankondigingen van Sony? Dan kan je hier vanaf 16:00 hieronder live volgen! De grote aankondigingen zullen pas vanaf 17:00 worden gepresenteerd tijdens de stream.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.