Bekijk hier de Nintendo Switch stream live vanuit Tokio

  De Nintendo Switch is de nieuwste console van Nintendo.Tot nu toe hebben we, naast een trailer, nog niet heel veel gezien van de console. Vanavond begint de Nintendo Switch stream op Twitch waar we live de presentatie van de nieuwste console kunnen volgen.

  De Nintendo Switch is een mix tussen een console en een handheld. Met deze nieuwe console kunnen gamers straks zowel onderweg als op het grote scherm in de huiskamer gamen. Het is nog onduidelijk wanneer de nieuwe console straks in de winkels ligt, maar misschien dat Nintendo daar meer bekend over maakt tijdens de Switch-presentatie.

  De presentatie is op 13 januari live vanuit Tokio te volgen op Twitch of op het YouTube kanaal van Nintendo. Als je geen tijd hebt om te kijken, kan je ook nog wachten tot de presentatie met Nederlandse ondertiteling op YouTube geplaatst wordt of kan je het Twitter kanaal van Nintendo volgen waar belangrijke mededelingen geplaatst worden.

  Nintendo Switch stream begint om 5:00 uur 's ochtends

  Op 13 januari om 5:00 uur 's ochtends is de Nintendo Switch stream hier te zien. De stream wordt uitgezonden in het Japans met een voice-over in het Engels. Het is onduidelijk hoelang de presentatie gaat duren.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.