Bekijk de eerste Gears of War 4 4K gameplay

  Gears of War 4 zal ook naar de PC komen. Daarop ondersteunt de game een 4K resolutie. Hoe dat eruit ziet kun je nu zelf ervaren dankzij de Gears of War 4 4K gameplay trailer.

  Microsoft heeft een ruim 10 minuten durende gameplay trailer online gezet waarin Gears of War 4 4K getoond wordt. De hoge resolutie zorgt voor nog scherpere beelden. Dat kun je nu ook in de video zien die hierboven is af te spelen.

  Meer Gears of War 4 4K op gamescom

  De 4K resolutie zal op de gamescom verder getoond worden aan bezoekers. Daar is de game namelijk voor het eerst te spelen op Windows 10 PC's.

  In de trailer zien we een stukje van het Rescue hoofdstuk uit de game. Hierin vechten JD, Kait en Del zich een weg door een oud fort vol vijanden van de Swarm.

  Gears of War 4 specs

  Naast de Gears of War 4 4K gameplay heeft Microsoft ook de PC specificaties naar buiten gebracht. Hierop is te zien waar je PC aan moet voldoen om de game te kunnen draaien. Klik op het plaatje voor een grotere versie.

  Gears of War 4 4K PC specs

  Gears of War 4 release

  Gears of War 4 verschijnt op 11 oktober voor de Xbox One en PC. Gamers die de Ultimate Edition hebben gekocht krijgen 4 dagen eerder al toegang. Meer weten over Gears of War 4? Lees onze preview.

  Gears of War 4

  Verkijgbaar vanaf 11 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.