Beauty and The Beast clip laat zangstem Emma Watson horen

  De release van de live-action Belle en het Beest komt steeds dichterbij en nu krijgen we een klein voorproefje van de zangstem van een van de personages. Dankzij de Beauty and The Beast clip krijgen we een helder beeld van de zangkunsten van Belle.

  Al eerder ging er een filmpje het internet rond waarin de zangstem van Emma Watson al te horen was. De stem was destijds opgenomen van een nieuw speelfiguurtje, waaruit dus muziek komt. Nu hebben we een betere kwaliteit audio uitgegeven door het officiële Twitter account van Beauty and The Beast.

  Dankzij de Beauty and The Beast clip krijgen we meer te horen van de zangstem van Emma Watson. In de video horen we haar het nummer 'Something There' zingen. Je kunt de tweet hieronder bekijken:

  Helaas krijgen we geen nieuwe beelden, maar enkel een screenshot uit de film. Wel valt meteen op dat de muziek heel erg goed bij het Beauty and The Beast past. Daarbij is Emma Watsons stem erg prettig om naar naar te luisteren.

  Beauty and The Beast clip geeft voorproefje van de film

  In een eerdere trailer zagen we al veel gelijkenissen met de animatie versie van de Disney klassieker. We kregen namelijk al bekende personages als Lumiere te zien. Daarbij weet Entertainment Weekly te melden dat de film nog veel meer vergelijkingen zal hebben, veel nummer zullen namelijk ook in de Live-action versie zitten.

  Naast oude nummers zullen er ook heel wat nieuwe nummer in de film worden gezongen. De live-action Beauty and The Beast zal dus vernieuwend zijn, maar zeker ook vasthouden aan het oude. Beauty and The Beast is vanaf 29 maart te zien in de bioscoop.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.