Beauty and The Beast cast beter in beeld dankzij posters

  De live-action Belle en het Beest film komt over twee maanden pas in de bioscoop, maar nu al krijgen we een beter beeld van de Beauty and The Beast cast. Dankzij levende posters zien we hoe de meeste personages eruit zien in hun menselijk vorm.

  Dinsey heeft in totaal 11 verschillende poster uitgebracht voor Beauty and The Beast, daarbij zijn de posters ook beschikbaar als kleine filmpjes op Twitter en YouTube. Hierdoor krijgen we een beter beeld van de Beauty and The Beast cast en hoe bekende figuren als Lumiere, gespeeld door Ewan McGregor, eruit zullen zien in hun menselijke vorm.

  Enkele voorbeelden van de personages kun je hieronder vinden:

  Beauty and The Beast cast video's zullen hopelijk niet de enigen zijn

  Nu we eindelijk meer hebben gezien van de Beauty and The Beast cast, is het tijd voor meer te zien van de film. De film is immers al over twee maanden te zien in de bioscopen en dus zou een nieuwe trailer toch wel erg op zijn plaats zijn. Ook meer informatie en misschien zelfs fragmenten van de nummers zou ons meer kunnen vertellen.

  Voorlopig houdt Disney zijn kaarten erg dicht op de borst en zullen we dus moeten wachten tot het bedrijf meer verteld. Gelukkig zullen we niet lang meer hoeven te wachten tot we kunnen genieten van de Disney-Klassieker. Want Beauty and The Beast draait vanaf 29 maart in Nederlandse bioscopen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.