BCC levering slecht; internetfora bestormd door boze klanten

  Het regent al een klein weekje klachten over een slechte BCC levering en onbereikbaarheid van de klantenservice van BCC op sites als Klachtenkompas van de Consumentenbond en social media. Veel BCC leveringen zijn niet op tijd bezorgd, ondanks dat er op de website bij veel producten wordt vermeld dat de levering de volgende dag zal plaatsvinden.

  De 'electro-speciaalzaak' zou al wekenlang kampen met technische en logistieke problemen na de implementatie van een nieuw systeem, zo wordt vermeld op de website van het bedrijf.

  De slechte levering zorgde voor veel ontevreden klanten, die dan ook in rap tempo op Klachtenkompas en andere websites van zich hebben laten horen. De klachten gaan vooral over niet-geleverde producten en de afwezigheid van een goede geld-terug regeling.

  BCC levering slecht - klantenservice onbereikbaar

  Tot slot is men ook niet te spreken over de klantenservice van het bedrijf, zowel telefonisch als via andere kanalen (zoals Twitter) lijkt de klantenservice onbereikbaar. Zelf werden wij 45 minuten lang in de wachtrij geplaatst voordat we iemand aan de telefoon kregen, die ons vervolgens niet kon helpen.

  Ons beeld werd ruimschoots bevestigd op Klachtenkompas, door mensen die ook moeite hadden om iemand aan de lijn te krijgen. De klantenservice komt niet met klantgerichte oplossing en verschuilt zich achter de technische en logistieke problemen. Op die manier worden klanten van het kastje naar de muur gestuurd.

  Hoewel BCC vandaag heeft vermeld dat de technische en logistieke storingen grotendeels zijn opgelost, is het nog maar de vraag of ze deze keer wel haar beloftes kan nakomen. Het bedrijf geeft wel zelf toe dat de wachttijden voor de klantenservice nog altijd erg lang zijn.

  Producten blijven echter op de website staan met een levertijd van één dag en ondersteuning van de slogan 'high service'. Het is nog maar de vraag of de BCC levering vanaf nu wel op tijd binnenkomt. We hebben BCC herhaaldelijk om een reactie gevraagd waarbij de laatste keer werd doorverwezen naar het e-mailadres op de website.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.