Battletech trailer uitgebracht door Paradox

  Er is vandaag een nieuwe Battletech trailer uitgebracht door Paradox. Deze verscheen nadat bekend werd gemaakt dat Paradox de game van ontwikkelaar Hairbrained gaat uitgeven.

  Battletech is een turn-based strategie game en wordt ontwikkeld door Hairbrained Schemes. Voorheen had de game nog geen uitgever, maar vandaag werd bekend dat de game uitgegeven gaat worden door Paradox Interactive. Battletech was oorspronkelijk een Kickstarter project en behaalde in november vorig jaar haar doel. Naast het nieuws over de nieuwe uitgever is er ook gelijk een trailer van de game uitgebracht.

  Battletech trailer

  Battletech is een franchise van zowel bordspellen als videogames en is al sinds 1984 gaande. De laatste Battletech game kwam in 1994 uit voor de Sega Genesis en de nieuwe Battletech game is dus de eerste die zal verschijnen in meer dan 20 jaar tijd. Hairbrained Schemes is ook bekend van de Shadowrun games.

  Battletech krijgt een verhaalmodus en een competitieve multiplayer modus. De game komt in 2017 uit en wordt beschikbaar voor de PC. Het speelt zich af in 3025 in een sterrenstelsel dat is gevangen in een eeuwige oorlog. Die oorlog wordt uitgevochten door BattleMechs die door jou bestuurd kunnen worden.

  Op de Kickstarter van de game en op de website van Battletech is meer informatie te vinden over deze aankomende strategie game.

  BattleTech

  Verkijgbaar vanaf 24 april 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.