Battlefront Death Star DLC gratis dit weekend te spelen

  De Star Wars Battlefront Death Star DLC is dit weekend gratis speelbaar. De content van de Death Star DLC is voor iedereen beschikbaar. Er is ook dubbel zoveel XP en een login bonus te behalen.

  Star Wars Battlefront kwam vorig jaar uit maar krijgt nog steeds nieuwe content in vorm van DLC. Afgelopen maand kwam er een speciale DLC voor Rogue One uit, maar de DLC die daarvoor kwam is dit weekend voor iedereen gratis te spelen.

  Dat heeft EA, ontwikkelaar van de game, op haar site bekendgemaakt. Het gaat om alle maps en gamemodi die de Death Star DLC met zich meebrengt. Vanaf 23 december kun je hiermee aan de slag en het event duurt tot 25 december.

  De Battlefront Death Star DLC bevat een reeks met nieuwe maps die plaatsvinden in de Death Star. Ook is er een Battle Station modus waarbij je verschillende fases tegen de Death Star moet doorlopen, variërend van spacebattles tot grondgevechten in de Death Star zelf. Daarnaast brengt de Death Star DLC ook nieuwe wapens, voertuigen en twee personages: Chewbacca en Bounty Hunter Bossk.

  Star Wars Battlefront Death Star DLC niet de enige bonus

  Het gratis spelen van de Death Star DLC is niet de enige bonus die je dit weekend kunt bemachtigen. Zo is er om de feestdagen te vieren van 23 tot 25 december dubbel zoveel XP te behalen. Tot slot krijg je eenmalig vijf duizend credits als je aankomend weekend inlogt.

  Star Wars: Battlefront

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.