Battlefront 2 release bekendgemaakt tijdens EA Play

  Er komt een tweede Star Wars Battlefront game. Er is nog niet veel bekend over de Battlefront 2 release maar volgens de volgens de persconferentie zal de game groter worden dan de eerste game en dat de feedback van de spelers gebruikt is voor Battlefront 2.

  Battlefront 2 zal in 2017 verschijnen. Dat is nog eens bevestigd op EA Play. Wat daarnaast bekend is over de Battlefront 2 release is dat er, naast gebieden uit de eerste zes films, meer gefocust zal worden op de nieuwe franchise waardoor we in ieder geval content mogen verwachten uit Star Wars Episode VII. Verder is er nog niet veel bekend over de game.

  Er is nog geen gameplay getoond en ook een trailer is nog niet verschenen. Wel is er een behind the scenes video getoond en vrijgegeven. Deze kun je hierboven bekijken.

  Battlefront 2 release niet de enige Star Wars game van EA.

  In de behind the scenes video wordt niet alleen meer informatie gemeld over de Battlefront 2 release maar worden ook nog twee andere games aangekondigd. Over deze games is nog minder bekend dan Battlefront 2. Het enige wat bekend is gemaakt is dat de games ontwikkeld zullen worden door Respawn en Visceral in samenwerking met EA.

  De game van Visceral zal in 2018 uitkomen en zal een nieuwe action adventure game worden. De derde game heeft nog geen releasedatum gekregen en zelfs een jaar waarin de game uit zal komen is nog niet genoemd.

  Het enige wat op dit moment bekend is over deze game is dat het een 'third person action' game zal worden en ontwikkeld wordt door Respawn. Die studio werkt ook aan Titanfall 2 dat later dit jaar moet verschijnen.

  Lang wachten op nieuwe Star Wars games

  Een releasedatum voor alle drie de games is dus nog niet vrijgegeven. De Battlefront 2 release zal dus plaatsvinden in 2017 en de Star Wars game van Visceral moet in 2018 in de winkels gaan liggen. De game van Respawn heeft nog geen jaar toegewezen gekregen maar het is niet geheel ondenkbaar dat deze in 2019 zal verschijnen.

  De behind the scenes video is hierboven te zien. Er zullen dus de aankomende jaren minimaal drie Star Wars games verschijnen van EA waaronder een Battlefront 2 release. â

  Star Wars: Battlefront

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.