Battlefield V singleplayer en grote kans op een Battle Royale

  De Battlefield V singleplayer is nu een feit. Zodoende wordt het straks om nu ook in je eentje de strijd aan te gaan op het slachtveld van Battlefield. Daarnaast werkt Electronic Arts op een compleet nieuwe modus.

  Na bekendmaking van de laatste financiële resultaten van het laatste kwartaal vorig jaar, is het duidelijk dat Battlefield 5 een singleplayer zal kennen. Ook werkt EA aan een bevestigde nieuwe modus voor het spel, waarbij speculaties op een Battle Royale duiden.

  Battlefield V single player op komst

  Andrew Wilson beschreef tijdens de resultaten het volgende:

  "Met onze nieuwe Battlefield game, wil het team van DICE een nieuwe intensieve manier van combat tot leven brengen op manieren die je niet zult voorspellen. Elk gevecht moet uniek worden en elke modus moet zijn eigen uitdagingen brengen - van de manier hoe je interacties met je alles om je heen hebt, tot het singleplayer verhaal, tot de next level multiplayer die meerdere mappen en modi beslaat."

  Naast de singleplayer lijkt het erop dat de nieuwe modus een Battle Royale wordt. Eerder waren hier al geruchten over en EA lijkt deze geruchten nu half te bevestigen door zelf toe te geven dat er inderdaad een nieuwe modus komt. Alhoewel het natuurlijk speculatie blijft, zou het wel passen binnen de huidige trend op gamesgebied. Steeds meer games introduceren een Battle Royal-variatie omdat dit steeds meer populariteit krijgt onder spelers.

  Battle Royale is niet uniek

  In een typische Battle Royale is het de bedoeling om al je vijanden af te maken en win je als je als enige weet te overleven. Populaire games als Fortnite en Player Unknown Battle Ground hanteren dit ook al. En het houdt hier niet mee op, want vandaag berichtten wij ook al dat de bekende PC game Dota 2 ook al een Battle Royale uitbreiding krijgt. Hierdoor kun jij jezelf tot het uiterste drijven en tegen elkaar vechten tot jij de last person standing bent.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.