Battlefield V Beta Gameplay - XGN speelt!

  Het wachten was onlangs voorbij. We konden eindelijk de open bèta spelen van Battlefield V. In deze Battlefield V: Beta Gameplay video zal je niets anders zien dan actie!

  Battlefield V: Beta Gameplay

  De Battlefield V open bèta was onlangs open voor iedereen om te spelen. Hierboven zie je 40 minuten gameplay van Battlefield V in de map Rotterdam. De modus die er in deze gameplay voorbij komt heet Conquest. Het doel is om zoveel mogelijk capture points over te nemen en uiteindelijk iedereen te doden. Het is niet verplicht om plekken over te nemen. Bij elk plek is er een spawn point waar spelers tot leven kunnen komen. Beide teams beginnen met 800 respawn punten voor je hele team. Bij elke keer dat er een persoon in een team dood is, gaat er een punt eraf. Wie als eerst de 0 punten haalt verliest de game.

  In één team zijn er verschillende groepjes waar je in kan spelen. Je kan er met vrienden in of met onbekende personen. Als je in een groep zit dan kan je spawnen bij de plek van één van je groepsleden als diegene niet onder schot staat.

  Battlefield 5

  Verkijgbaar vanaf 20 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.