Battlefield 5 update Chapter 1: Overture komt later dan gepland

  De eerste Battlefield 5 update, Chapter 1: Overture, komt later dan verwacht vanwege server problemen. De vertraging duurt volgens gameontwikkelaar DICE niet te lang, maar een nieuwe datum is nog niet bevestigd. De langverwachte Battlefield 5 update had vandaag uit moeten komen.

  DICE liet in een tweet weten dat er problemen waren betreft de update Chapter 1: Overture. Het is nog niet duidelijk wanneer de gratis uitbreiding te bespelen is. Er wordt gewerkt aan de problemen om de game soepeler te laten verlopen na het uitkomen van de update.

  Er zouden tijdens het testen van de uitbreiding problemen zijn met de servers van Battlefield 5. DICE weet dat de community zo snel mogelijk de update wil gaan spelen, maar de producent wil wel de beste ervaring leveren. Dus moeten de problemen eerst worden opgelost.

  Battlefield 5 update

  De uitbreiding zou een hoop nieuwe features met zich meebrengen: een nieuwe Panzerstorm map, oorlogsverhaal The Last Tiger, voertuig aanpassingen en een schietbaan om op te oefenen. Ook zou er, na klachten van spelers, worden gekeken naar het aanpassen van de time to kill in Battlefield 5. Community manager Dan Mitre deelde een roadmap voor wat er deze week komen gaat op Reddit.

  Ondanks de vertraging komen alle nieuwe features er wel, dat liet Dan Mitre weten in een tweet:

  Wil je weten wat wij vinden van de laatste Battlefield game? Lees onze review van Battlefield 5.

  Battlefield 5

  Verkijgbaar vanaf 20 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.