Battlefield 5 singleplayer trailer onthuld

  De nieuwe Battlefield 5 singleplayer trailer is onthuld door Electronic Arts en DICE. We komen weer iets meer te weten over de solo modus van de nieuwe Battlefield game. De singleplayer modus wordt weer in de War Stories vorm gegoten.

  Het eerste singleplayer verhaal van Battlefield 5 speelt zich af in het koude Noorwegen van 1943. Die koude weersomstandigheden laat de Battlefield 5 singleplayer trailer duidelijk zien. Verder zien we in de trailer een scène op een groot schip midden op zee. Een andere scène laat zien dat je met ski's van een berg af gaat. Verder zien we Frans sprekende en Duits sprekende soldaten die vechten op de grond en in de lucht. De gehele trailer is hierboven te bekijken.

  Battlefield 5 singleplayer trailer met de eerste War Story

  War Stories is een concept dat terugkeert naar de Battlefield franchise nadat het eerder in Battlefield 1 werd gebruikt. Er wordt iedere keer een verhaal verteld van een ander persoon midden in de brute Tweede Wereldoorlog.

  De eerste War Story vindt plaats in het ijskoude Noorwegen van 1943 en heet Nordlys. Het land was bezet door de Duitsers en jij beleeft verhaal door de ogen van een jonge verzetsstrijder. Het is niet alleen de bedoeling dat je je land bevrijdt van de Duitse bezetters, maar ook dat je zorgt dat je hele familie het overleeft.

  De verhalen in de War Stories modus hebben meerdere scenario’s. Je kunt dus uit verschillende speelstijlen kiezen. Ga je ervoor om de gebieden van de Duitsers zo stilletjes mogelijk te infiltreren? Dat kan, maar pas wel op, want wanneer je gepakt wordt, zul je nog harder moeten vechten. De vijand roept versterkingen op en dan ben je ineens wel heel ver van huis.

  De gewone mens in de Tweede Wereldoorlog

  Door middel van Battlefield 5 proberen de ontwikkelaars een beeld te creëren van de Tweede Wereldoorlog zoals dat zelden eerder is gedaan. De oorlog bekijken vanuit het perspectief van de gewone mensen. Geen superhelden die hele legers zonder hulp verslaan, maar gewone mensen die alle hulp van de wereld kunnen gebruiken.

  Battlefield 5 komt op 20 november 2018 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Battlefield 5

  Verkijgbaar vanaf 20 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.