Battlefield 5 release wordt al snel onthuld

  De Battlefield 5 release lijkt eraan te komen. Momenteel is er nog geen aankondiging gedaan van Battlefield V, maar er zijn hints in Battlefield 1 gevonden die aantonen dat release al vrij snel kan zijn.

  Het nieuws werd bekend gemaakt door een verborgen kamer die in Battlefield 1 is gestopt. Deze easter egg laat weten dat we 23 mei waarschijnlijk meer zullen horen over de nieuwe Battlefield-game. Jij kunt de easter egg ook spotten!

  Battlefield 5 release teaser was er al even

  Het duurt dus nog enkele weken voor we meer zullen horen over deze release. Het is interessant hoe de informatie is bemachtigd, want blijkbaar zat de teaser al eventjes in Battlefield 1. De informatie is er waarschijnlijk ingezet via de laatste patch voor deze game. Door de nieuwe patch werd een manier toegevoegd om de geheime kamer te kunnen betreden en zodoende de teaser voor Battlefield V te spotten.

  Om de teaser te zien moet je een opvallende deur op de Fort de Vaux map door, die je herkent aan doordat de tekst 'isolement' er boven staat geschreven. Voorheen kon deze deur niet worden geopend, maar door de nieuwe patch zitten er achter verschillende schilderijen nu een serie aan knoppen. Deze knoppen kun je activeren en zodoende zal er een nieuwe kamer worden geactiveerd waarin je zelf de teaser kunt meemaken.

  Je komt in een eindeloze kamer terecht waar niet heel veel valt te beleven. Wel kun je in de kamer een hint spotten als je heel goed luistert naar het water dat van het plafond naar beneden druipt. Het vallende water vormt een morsecode die de volgende code achterlaat: ea.com/neverbethesame. Voer de link in via een browser en al snel weet je dat je 23 mei in je agenda moet zetten voor meer informatie rondom Battlefield V.

  Battlefield 1 review

  Battlefield 1 is een populaire game die een hoop spelers weet aan trekken. Eerder werd de game met een 9.0 beoordeeld in de Battlefield 1 review. De lat voor de nieuwe game ligt dus hoog.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.