Battlefield 5 release reveal volgende week

  De nieuwe Battlefield game zal op 6 mei gepresenteerd worden door ontwikkelaar Electronic Arts. Zoveel is vandaag geteased door EA. Volgende week zal er dus meer bekend worden over de Battlefield 5 release voor PS4, Xbox One en PC.

  De Battlefield 5 release voor PS4, Xbox One en PC zal volgende week gepresenteerd worden in een speciaal evenement. Het evenement begint om vier uur ’s middags en zal geleid worden door de creative director en de lead producer. Ze zullen niet alleen het nieuwe deel bespreken, maar ook het verleden en de toekomst van de Battlefield franchise behandelen.

  Mocht je zelf vragen hebben voor de beiden mannen, dan kan je deze insturen via de livestream. Of gewoon direct naar ons, want wij zullen live bij de onthulling op locatie aanwezig zijn en waarschijnlijk mogelijkheid hebben om vragen te stellen.

  Geruchten omtrent Battlefield 5 release nog niet bevestigd

  De geruchten over de nieuwe Battlefield 5 game begonnen vorige maand al, met de nieuwe Battlefield 5 setting. Het zou zich af gaan spelen in de Eerste Wereldoorlog, maar dit is nooit bevestigd. Ook het verhaal dat de Battlefield 5 release op 26 oktober is, moet nog door de ontwikkelaar zelf erkend worden. Het beste is om gewoon nog een weekje geduld te hebben, want dan weten we zeer waarschijnlijk al deze details.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.