Battlefield 5 open beta laat de opties op console zien

  De Battlefield 5 open beta is vanaf vandaag te spelen voor de mensen die het spel pre-orderen, EA Access of Origin Access hebben. De open beta is vanaf vandaag te spelen en daarom zijn ook de opties voor de instellingen bekend geworden.

  De meeste PC gamers zijn wel gewend dat er veel valt aan te passen aan de instellingen van een spel, maar op de console zijn de instellingen die je kunt aanpassen vaak beperkt. In Battlefield 5 kan er in de beta al heel veel worden aangepast aan de instellingen. Er zijn in Battlefield 5 open beta heel veel mogelijkheden om de instellingen aan jouw persoonlijke voorkeur aan te passen.

  Battlefield 5 open beta laat instellingen op console zien

  Ook de gevoeligheid van je controller kun je voor veel verschillende situaties aanpassen. Zo kun je de gevoeligheid instellen voor jouw personage, voertuigen, raketten en voor wanneer je ingezoomd bent.

  Daarnaast kun je er voor kiezen om verschillende elementen uit het speelscherm weg te laten. Je kunt ervoor kiezen om verschillende elementen van de HUD weg te laten. In de instellingen voor de kill log kun je het icoon en de naam van het wapen laten zien of weglaten. Maar het gaat nog veel verder, want je kunt zelfs instellen welke kleur je graag wil zien, wanneer je een tegenstander raakt. Ook kan er een speciale kleur worden ingesteld voor wanneer je een tegenstander in het hoofd raakt.

  Battlefield 5 video instellingen op console

  De video instellingen zijn nog altijd niet zo goed aan te passen als op een PC, maar er kunnen wel een aantal elementen aan worden gepast. Zo kun je de helderheid, het gezichtsveld en de motion blur aanpassen. Motion blur is het vervagen van objecten in het spel wanneer je er snel langs beweegt.

  De Battlefield 5 open beta is vanaf 6 september door iedereen te spelen en het volledige spel komt uit op 20 november op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Je kunt het Battlefield 5 nu alvast pre-orderen!

  Battlefield 5

  Verkijgbaar vanaf 20 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.