Battlefield 5 op Origin Access nu beschikbaar voor Basic-gebruikers

  Dat Battlefield 5 op Origin Access beschikbaar is is niet verwonderlijk. Zowel de game als het Origin platform zijn van EA. Maar waar de game eerder alleen voor Origin Access Premier was, is deze nu ook beschikbaar voor Origin Access Basic.

  Het gebeurt niet vaak dat een game die nog zo kort uit is als Battlefield 5 op de Basic variant van Origin Access komt. Bovendien is er op dit moment ook een gratis proef van Origin Access beschikbaar, dus als je wil kun je de game een week lang gratis spelen. Lees onze review van Battlefield 5 om te weten of je daar je tijd in wil steken.

  Wat heeft Battlefield 5 op Origin Access te bieden?

  Battlefield 5 biedt zowel singleplayer als multiplayer content. De War Stories die de singleplayer vormen spelen zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog.

  Ook is er online multiplayer voor maximaal 64 spelers. Je kunt verder co-op spelen met vrienden. En natuurlijk is er de battle royale mode Firestorm.

  Hoeveel betaal je voor Origin Access Basic?

  Origin Access Basic is gratis op proef. Na een week moet je beginnen met betalen. De Basic variant kost € 3,99 per maand of € 24,99 per jaar. Je krijgt ook de mogelijkheid om games te kopen met 10% korting via Origin.

  Als het bevalt kun je ook kiezen voor Origin Access Premier, voor € 14,99 per maand of € 99,99 per jaar. Dit abonnement geeft dezelfde voordelen als Basic, maar dan ook nog eens de mogelijkheid om alle nieuwe games van EA direct binnen je abonnement te spelen. Basic-leden moeten daar altijd wat langer op wachten.

  Battlefield 5

  Verkijgbaar vanaf 20 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.