Battlefield 5 features ontbreken nog bij de release

  Er zullen nog een aantal Battlefield 5 features ontbreken wanneer het spel wordt uitgebracht op 19 oktober 2018. Het gaat hier om het wegdragen van je teamgenoten wanneer ze gewond zijn en het aanpassen van de voertuigen zullen de launch missen.

  Eerder werd al bekend dat het aanpassen van de voertuigen op zich laat wachten tot na de release en nu wordt ook duidelijk dat het wegdragen van je teamgenoten nog niet mogelijk zal zijn wanneer het spel uitkomt. De ontwikkelaar van Battlefield 5, DICE, geeft aan dat deze features op dit moment nog in ontwikkeling zijn en dat ze nadat dat de game is uitgebracht na verloop van tijd zullen worden toegevoegd.

  Uitgelichte Battlefield 5 features ontbreken

  Het wegdragen van gewonde teamgenoten is een van de features die al werd uitgelicht tijdens de bekendmaking van het nieuwe spel. Het is een van de functies die teamspel zou moeten stimuleren en een extra strategische dimensie toe te voegen aan de first person shooter. Dit zal dus helaas nog niet het geval zijn wanneer de game net is uitgekomen.

  Ook het aanpassen van voertuigen, zoals tanks en vliegtuigen, is een van de functies in Battlefield 5 waar zeer veel over gesproken is. Het werd getoond in de eerste trailer voor de game en hierna is er ook door de ontwikkelaars veel over gesproken. Toch zit ook deze functie niet meteen na de release in het spel. Het aanpassen van wapens en personages zal al wel aan het begin van het spel zijn toegevoegd.

  Nog geen specifieke data bekend voor deze features

  De enige informatie die DICE heeft gegeven met betrekking tot deze functies is dat ze in ontwikkeling zijn en na de release zullen worden toegevoegd. Ook de battle royale modus zal na de release nog niet aanwezig zijn. Er zijn nog geen specifieke data bekend voor het toevoegen van deze features.

  Alles wat je wil kunt spelen bij launch lees je in onze special over de Battlefield 5 modes.

  Battlefield 5

  Verkijgbaar vanaf 20 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.